fbpx
Skip to content
Nieuwstraat 103, 7311 BR Apeldoorn

Taxeren

Taxatie door Advies Vandaag

De waarde van jouw droomhuis is natuurlijk niet precies in geld uit te drukken. Toch is het wel fijn om te weten in welke prijsklasse het huis valt. Advies Vandaag taxeert woningen in alle soorten en maten: van een rijtjeshuis of een vrijstaande woning tot een appartement en van villa tot een compleet landgoed. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. De taxatie van een huis is iets dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden.

Gecertificeerd taxateur

Een goede taxatie van je huis kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Alle taxateurs van Advies Vandaag zijn daarom NRVT gecertificeerd, aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Zo ben je honderd procent verzekerd van een gedegen en objectieve taxatie, die verder gaat dan puur de financiële waarde van de woning en de directe omgeving.

Tijdens de taxatie worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Neem contact op met taxateur

WhatsApp Chat