fbpx
Skip to content
Nieuwstraat 103, 7311 BR Apeldoorn

Verkoop & Verhuur

Je huis verkopen of verhuren?

Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is financieel en emotioneel gezien namelijk best een grote stap. Daarom is het van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis.

Advies Vandaag werkt met een uniek verkoopplan om het verkoopproces zorgeloos te laten verlopen. Op deze manier ervaar je gelijk vanaf het begin meer zekerheid, rust en overzicht. Met dit verkoopplan en de bijbehorende verkoopactiviteiten zorgen wij ervoor dat je huis heel gemakkelijk verkocht gaat worden. Het verkoopplan vormt de basis, maar tijdens het vooronderzoek kijken we al naar jouw persoonlijke wensen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. Jouw wensen komen terug tijdens het hele verkoopproces, vanaf de eerste kennismaking tot aan na de notaris. Ons uitgebreide netwerk en onze zoekersdata zorgt ervoor dat we de koper vaak al kennen zelfs voordat je huis op Funda staat. 

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en kennis van de lokale en regionale markt. Deze kennis is belangrijk om jouw huis zo goed mogelijk in de markt te positioneren waarbij we streven naar het beste resultaat: de hoogste opbrengst voor jouw huis. Om dit te bereiken, maken wij gebruik van unieke verkoopmethodes en ons uitgebreide netwerk. We bieden bijvoorbeeld bijzondere fotografie-opties aan zoals avond- of dronefotografie. En wat dacht je van een website met visitekaartjes of een boek van je eigen huis in plaats van een fysieke brochure? Of juist een op maat gemaakte film van jouw woning?

Door allemaal ons steentje bij te dragen en het beste beentje voor te zetten, kunnen we samen het beste resultaat bereiken. Dit betekent dat we je graag bij het proces betrekken, zodat we samen kunnen bepalen wat de beste aanpak is voor de verkoop van jouw huis. Het verkoopplan is opgedeeld in drie fases. We beginnen met de voorbereiding, dan volgt de uitvoering en uiteindelijk de verkoop zelf. Door deze acht stappen te doorlopen kan er niets worden vergeten tijdens het verkopen van je huis. Succes verzekerd! Lees verder op deze pagina en ontdek de acht stappen waarin wij jouw huis gaan verkopen.

 • Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert. Dan bent u bij Advies Vandaag op het juiste adres. 

  Het verhuren of verkopen van onroerend goed is één van onze kernspecialismen. Wij zijn door onze kennis van de lokale markt zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en bekijken het graag vanuit een ander perspectief.

  U kunt van samenwerking met ons het volgende verwachten:

  • Altijd een vrijblijvend advies op maat
  • Een realistisch beeld van de markt/kansen
  • Commitment van ervaren adviseurs
  • Op maat traject
  • Flexibiliteit

  Een concreet verkoop/verhuurplan met de juiste promotie

 • Woonruimte, kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze praktijkervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze makelaars in staat u met visie te adviseren en begeleiden. Zij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object graag een plan van aanpak voor u uit.

 • Het plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit u het object via Advies Vandaag Bedrijfsmakelaars te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af. Wij brengen het object onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en de bepaalde doelgroep. Dat gebeurt via internet, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan naar wens op maat worden uitgebreid.

 • Uiteraard vertegenwoordigen wij ook uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

  Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Neem contact op voor een afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Neem contact op voor een afspraak.

WhatsApp Chat