fbpx
Skip to content
Nieuwstraat 103, 7311 BR Apeldoorn
 • Taxatie door Advies Vandaag

  De waarde van jouw droomhuis is natuurlijk niet precies in geld uit te drukken. Toch is het wel fijn om te weten in welke prijsklasse het huis valt. Advies Vandaag taxeert woningen in alle soorten en maten: van een rijtjeshuis of een vrijstaande woning tot een appartement en van villa tot een compleet landgoed. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. De taxatie van een huis is iets dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden.

  Gecertificeerd taxateur

  Een goede taxatie van je huis kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Alle taxateurs van Advies Vandaag zijn daarom NRVT gecertificeerd, aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Zo ben je honderd procent verzekerd van een gedegen en objectieve taxatie, die verder gaat dan puur de financiële waarde van de woning en de directe omgeving.

  Tijdens de taxatie worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

 • Verzekeren bij Advies Vandaag

  Er zijn wel honderden redenen om voor Advies Vandaag te kiezen. De premie is lekker laagen bij ons bent u top verzekerd tegen een laag bedrag. Precies waar het om draait toch?

  Alles is snel geregeld

  Zelf een verzekering afsluiten, meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen. Bij ons gaat alles digitaal en dus super snel.

  U weet altijd hoe het zit

  In uw Verzekeringsmap zit letterlijk alles. Van actuele informatie over uw schadeclaim tot facturen en uw Groene Kaart.

  Op maat advies

  Wij kunnen u altijd op maat adviseren voor uw verzekering.

 • Voorraadfinanciering

  Om klanten goed te bedienen heeft u voorraad nodig. Maar die voorraad moet wél eerst betaald worden. Een bank financiert bijvoorbeeld een deel van de voorraad als die bestaat uit een gereed product of een verhandelbare grondstof die in Nederland is opgeslagen. Vaak wordt de financiering van voorraad gecombineerd met debiteurenfinanciering. Dankzij voorraadfinanciering betaalt u leveranciers sneller en is het mogelijk om te werken met betalingskorting. Of u investeert de gelden die u ontvangt weer in groei.

  Plus en minpunten van een Crowdfunding:

  • Meer werkkapitaal door snellere cashflow
  • De financiering kan meegroeien
  • Pas rendabel bij veel voorraden

  Vastgoed financiering

  Het aankopen van een bedrijfspand voor uw eigen onderneming is over het algemeen veel goedkoper dan een bedrijfspand huren. Gemiddeld besparen ondernemers 50% van de huur wanneer men het pand aankoopt. Daarnaast bent u onafhankelijk van een huurbaas en zijn alle investeringen in het pand uiteindelijk voor uzelf in plaats van voor de eigenaar van het pand. Geen verloren investeringen en een leuke spaarpot voor later.

  Ook kunt u als particulier besluiten een vastgoed portefeuille op te bouwen in privé en de aangekochte panden voor de verhuur aan te wenden. Wij maken het in samenwerking met verschillende geldverstrekkers mogelijk voor zowel kleine als grote beleggers om tegen aantrekkelijke tarieven verhuurd onroerend goed te financieren. Of u nu uw eerste verhuurde woning wenst te financieren of uw bestaande portefeuille (tot 10 mljn) wenst te (her)financieren. Ook voor dit type vastgoedfinanciering bent u bij Advies Vandaag aan het juiste adres.

  Waar banken volgens velen 65 a 70% financieren, ervaren wij voor zakelijke aanvragen dat het aankoopbedrag regelmatig volledig gefinancierd kan worden met de juiste samenstelling van financiering en dossiervorming.

  Bancaire lening


  Nog steeds wordt het overgrote deel van de bedrijfsfinancieringen verstrekt door de banken. Maar liefst 69% van het MKB is gefinancierd door een bank. De bedrijfsfinanciering van de bank kan bestaan uit een rekening-courant of een lening. Een bancaire financiering is relatief goedkoop. Tevens is de bank een mooie partner die kennis en ervaring kan delen. De adviesrol van banken is daarom altijd nog een groot pluspunt. Banken verstrekken geen risicokapitaal en zullen hierdoor vaak een deel van de financiering willen verstrekken.

  Debiteurenfinanciering

  Van de bedrijven in Nederland heeft momenteel 56% een liquiditeitsprobleem door te late betalingen. De oplossing: het voorfinancieren van uw facturen.

  Afhankelijk van de gekozen partij krijgt u een vaste kredietvorm of een groot deel van het factuurbedrag direct uitbetaald. Zo beschikt u sneller over uw geld en kunt u door met ondernemen. Een andere mogelijkheid is het overnemen van uw debiteuren, ook wel factoring genoemd. U geeft dan wel een deel van uw klantencontact weg. Het grote voordeel is dat uw eigen organisatie minder werk heeft en de zorgen over liquiditeit verminderen. U kunt zich focussen op andere zaken.

  Plus en minpunten van een Debiteurenfinanciering:

  • Laagdrempelig
  • Financiering loopt niet altijd via de balans
  • Alleen geschikt voor nieuwe bedrijfsmiddelen

  Leasing

  Met Leasing financiert u bedrijfsmiddelen. Denk aan auto’s, printers en machines. Heel veel bedrijfsmiddelen kunt u laten voorfinancieren. Advies Vandaag vertelt u graag over de mogelijkheden.

  Er zijn twee leasevormen: financial lease en operational lease. Het verschil zit in het eigenaarschap. Bij financial lease bent u de eigenaar van het object en bij operational lease niet.

  Plus en minpunten van een leasing:

  • Laagdrempelig
  • Financiering loopt niet altijd via de balans
  • Alleen geschikt voor nieuwe bedrijfsmiddelen

  Crowdfunding

  Bij Crowdfunding investeren meerdere partijen gezamenlijk in een bedrijf. Hierdoor is meteen bekend of het publiek in het idee gelooft en er geld voor over heeft.

  Momenteel wordt 5% van de bedrijfsfinancieringen verstrekt met behulp van crowdfunding. Het gefinancierde bedrag is in 2014 verdubbeld. Crowdfunding maakt het mogelijk om snel te groeien. De financierders zijn namelijk meteen fans. Het lastige van het verkrijgen van financiering via crowdfunding is het op de juiste manier presenteren van de aanvraag. Maar één op de tien aanvragen wordt momenteel geplaatst op platforms. Advies Vandaag weet waar een aanvraag aan moet voldoen.

  Plus en minpunten van een Crowdfunding:

  • Marketingfunctie
  • Groeit snel
  • Betrokkenheid klanten/fans
  • Financiën openbaar

  Informal investors

  Op dit moment is 7% van het MKB gefinancierd via informal investing. Deze vorm van financieren komt na de bancaire financiering het meeste voor.

  Informal investors zijn vaak succesvolle ondernemers die persoonlijk of door via een fonds willen investeren in uw bedrijf. Deze ondernemers investeren niet alleen geld maar ook kennis en een groot netwerk. Dat schept mogelijkheden. Informal investors investeren kleine maar ook grote bedragen. Vaak financieren ze in ruil voor winstaandelen of zeggenschap.

  Advies Vandaag is zelf mede mogelijk gemaakt door informal investors. Door inbreng van financiële middelen, kennis en een groot netwerk heeft ons bedrijf veel meer slagkracht gekregen.

  Plus en minpunten van een Crowdfunding

  • Van kleine tot grote bedragen
  • Strategische kennis en inspraak
  • Groot netwerk
  • Vaak gedeelde zeggenschap of winst
  • Soms een hogere rentevergoeding

  Subsidies en overheidsgelden

  Soms is het mogelijk om subsidie van de overheid te ontvangen. Meestal is dit een onderdeel van de financieringsmix. Een prettig onderdeel want het gaat om ‘gratis geld’. Wel kost een subsidieaanvraag in de praktijk flink wat tijd, maar als de aanvraag wordt goedgekeurd heb je een bruikbaar resultaat. Advies Vandaag werkt op dit gebied samen met een vaste partner.

  Plus en minpunten van subsidies en overheidsgelden:

  • Gratis geld
  • Tijdrovend proces

  Overige alternatieven

  Banken willen niet al het kapitaal financieren. Gelukkig zijn er alternatieven. Diverse partijen leveren financieringen waar banken dat niet meer doen.

  Voorbeelden zijn Qredits, de Kredietunie, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, FINKER en Zencap. Iedere organisatie heeft eigen voorwaarden, tarieven en looptijden.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Neem contact op voor een afspraak.

WhatsApp Chat